MA 13u-18u
DI-DO 8:30u-12u/13u-18u
VR 8:30u-20u
ZA 8:30u-16:30u

Bloemenhuis Drint gekroond tot beste bedrijf van de streek

“Bloemenhuis Drint gaat met de tijd mee en heeft altijd een etalage die past bij het seizoen. Er wordt bovendien keihard door het team gewerkt en als je ze vraagt om een zalmkleurige amaryllis, dan krijg je simpelweg een zalmkleurige amaryllis”.

Het zijn woorden van de jury die uiteindelijk doorslaggevend waren om Bloemenhuis Drint uit te roepen tot beste bedrijf van de streek. Om dag in, dag uit klanten goedgemutst met een kleurrijk cadeautje voor henzelf of een ander de deur uit te zien lopen is al een groot compliment op zich. Sterker nog, daar doen we het voor. Een prijs als deze is echter de kers op de taart en bovendien een geweldige opsteker! Als beste bedrijf van de streek gaan we ervoor om nóg mooiere etalages te creëren en klanten met meer enthousiasme als ooit te voren te helpen in hun zoektocht naar een extraatje voor binnen of buiten. De deur, staat net als altijd, voor u open!

In de etalage

Een simpele bloem voor Moederdag is fijn. Een vrolijke bos tulpen in het voorjaar stemt iedereen vrolijk. Bloemenhuis Drint laat graag zien wat het effect kan zijn van spelen met bloemen. Dit leidt tot absolute kunstwerkjes. Deze 'bloemtoppers' plaatsen we met liefde in de etalage.

Rood/groen boeket

15,0025,00

Opties selecteren

Rozenboeket

20,0035,00

Opties selecteren

Wit/groen boeket

15,0025,00

Opties selecteren

Gemengde voorjaarsbloemen

15,0025,00

Opties selecteren

Bloemen

Bloemen brengen altijd een extra dimensie aan een huis of kamer. De kleuren en de geur, iedere bos is anders. Al jaren is Bloemenhuis Drint een speciaalzaak. Wij maken speciale boeketten en bloemstukken, die altijd net even iets anders zijn. Voor uzelf of als cadeau. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Meer over onze bloemen