MA 13u-18u
DI-DO 8:30u-12u/13u-18u
VR 8:30u-20u
ZA 8:30u-16:30u

Bloemenhuis Drint zegt het met bloemen

Of nu Moederdag in de agenda staat omcirkeld, kerst voor de deur staat of het afscheid van een geliefde nadert, bloemen hebben altijd een bijzondere betekenis. Vanaf haar ‘stekkie’ aan de Herestraat 27 in Grijpskerk zeggen eigenaren Jan en Els Eeuwema van Bloemenhuis Drint het al jaren met bloemen.

Sinds 1991 is Drint bekend en geliefd om haar grote assortiment snijbloemen en planten die rechtstreeks van de veiling komen. Meteen bij binnenkomst ‘struikelt’ de liefhebber over de ruime keus aan bloemwerken, zowel voor de kleine als grote portemonnee. Genieten van bloemen kan nu ook online worden geregeld. Bestel voor iedere gelegenheid online uw bloemwerk en laat deze bij uzelf of een ander bezorgen. Iedereen houdt immers van bloemen, nietwaar?

In de etalage

Een simpele bloem voor Moederdag is fijn. Een vrolijke bos tulpen in het voorjaar stemt iedereen vrolijk. Bloemenhuis Drint laat graag zien wat het effect kan zijn van spelen met bloemen. Dit leidt tot absolute kunstwerkjes. Deze 'bloemtoppers' plaatsen we met liefde in de etalage.

Roze/groen

15,0025,00

Opties selecteren

Wit/groen boeket

15,0025,00

Opties selecteren

Rozenboeket

20,0035,00

Opties selecteren

Rood/groen boeket

15,0025,00

Opties selecteren

Bloemen

Bloemen brengen altijd een extra dimensie aan een huis of kamer. De kleuren en de geur, iedere bos is anders. Al jaren is Bloemenhuis Drint een speciaalzaak. Wij maken speciale boeketten en bloemstukken, die altijd net even iets anders zijn. Voor uzelf of als cadeau. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Meer over onze bloemen